Перейти к содержимому

Відключення у військовий час, чи можуть відключити газ, електроенергію у військовий час

До нас надходить багато запитів щодо відключення у військовий час, тому ми вирішили надати читачам інформацію. На період військового часу населенню не можуть відключати електроенергію, постачання тепла, газу. Також не відключатимуть об’єкти критичної інфраструктури.

Для ФОП ми підготували зразок заяви у відповідь на повідомлення про відключення газопостачання.

ETG.UA Печерський район, вулиця Івана Мазепи, 6 Київ, Україна, 01010 info@etg.ua

копія до місцевого підприємства газорозподілу АТ «НАЗВА газ»

Ваші реквізити: ФОП Іванов Г.В. адреса, назва

ЗАЯВА

Принагідно висловлюємо свою повагу та повідомляємо, що в даний час наше підприємство працює в галузі харчування, ми здійснюємо безкоштовне приготування їжі для потреб волонтерів та громадян з використанням продуктів гуманітарної допомоги та безкоштовних надходжень від сільгоспвиробників області.

Гроші за свою роботу на даний час ми не отримуємо. 

Існуючу заборгованість ми не можемо сплатити до закінчення військового часу, але гарантуємо повне погашення існуючої заборгованості.

Міністерство енергетики на нарадах постійно зазначає операторам систем розподілу (ОСР) не відключати за несплату під час дії воєнного стану в Україні жодних категорій споживачів: «Міністр енергетики довів до відома керівництва ОСР інформацію про неможливість на час воєнного стану відключень жодних категорій споживачів від енергопостачання – ні побутових, ні підприємств державної та комунальної власності, ні бізнесу», – йдеться у повідомленні Міненерго за результатами чергової моніторингової наради.   

17 березня 2022 року Регулятор на своєму засіданні прийняв постанову «Щодо врахування при проведенні перевірок сум видатків ліцензіатів НКРЕКП, здійснених під час запровадження воєнного стану в Україні». ОСР враховують пов’язані з наданням допомоги Збройним Силам України, здійсненням видатків на забезпечення обороноздатності країни, здійсненням заходів із забезпечення підтримки мобілізованих працівників, а також заходів, пов’язаних з евакуацією населення з територій, де велись бойові дії, інших заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків бойових дій.

Просимо звернути увагу, що ми фактично надаємо допомогу Збройним Силам України, працюємо на забезпечення обороноздатності країни, здійснюємо заходи із забезпечення підтримки мобілізованих працівників, а також підтримку пов’язану з евакуацією населення.

Просимо:

Не відключати наше підприємство.

Погодити на час військового часу графік виплат до ??? гривень на тиждень/??? гривень на місяць  з остаточними виплатами виплатами після закінчення дії військового часу.

#Відключення у військовий час

Стосовно кожного підприємства можуть діяти окремі правові норми, тому з питання відключення у військовий час звертайтеся до наших спеціалістів

(099) 021-28-93 Viber, WhatsApp
надсилайте Вашу інформацію або за допомогою вказаного телефону, або за вказаною ел.адресою
rubilnikinfo@gmail.com

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*