Перейти к содержимому

Як збільшити потужність

Як збільшити потужність — з цим питанням половина корупційних явищ в обленерго (Київенерго) або РЕМ, оскільки завжди є поле для зловживань персоналу обленерго.

Найбільш поширені випадки це:

  • спроба видати точку підключення за кілька сот метрів або підключення від підстанції, працівник РЕМ каже «треба перетягнути двадцять пролетів на опорах», хоча будинок чи магазин підключено від опори поруч за десять метрів.
  • завищені вимоги та кошторис на тимчасове підключення та збільшення потужності.
  • ігнорування потреб споживача представниками РЕМ обленерго (Київенерго) під час звернень для збільшення потужності.
  • різні «погодження» документів під час збільшення потужності, наприклад «погодження проєкту підключення» або вимоги надати «проект внітрішніх мереж» у випадках коли йде підключення ділянки для забудови.
  • вимоги до контуру заземлення та протоколів випробувань під час оформлення документів для збільшення потужності.
  • вимоги заміни електричних мереж у випадках збільшення потужності без врахування того, що є ситуації коли для збільшення потужності електричні мережі не потрібно міняти, оскільки діючі електромережі дозволяють збільшувати путужність.

Як збільшити потужність — якщо об»єктивно то половина вимог під час оформлення документів для збільшення потужності дійно потрібні, які саме це вже наші спеціалісти зможуть відповісти, бо кожна ситуація різна та умови збільшення потужності також різні.

Потребує уваги ситуація з війсковими діями, об»єктивно є території де неможливо підключити та збільшити потужність

Як збільшити потужність — згідно з процедурою, визначеною договорами про приєднання до електричних мереж, мають письмово повідомити про неможливість виконання зобов’язань, у зв’язку з настанням обставин непереборної сили, до їх офіційного закінчення, вказавши у листі мотиви невиконання:

  • загроза життю;
  • неможливість доступу до інформаційних систем;
  • неможливість проведення закупівель;
  • руйнування інфраструктури.
    Звертаємо увагу на те, що у багатьох випадках всі перелічені обставини непереборної сили на даний час відсутні.
    Крім того.
    Замовник може запропонувати власні ресурси (товарно-матеріальні цінності, виконання робіт тощо) оператору системи розподілу для можливості виконання цих робіт, які підлягають компенсації після виконання будівельно-монтажних робіт.
    Замовник має право прийняти рішення про будівництво лінійної частини тимчасового приєднання власними силами.
    Також.
    Оператор системи розподілу може залучати допомогу для тимчасового приєднання, є можливість сприяти з питання залучення допомоги для виконання робіт з підключення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*