Перейти к содержимому

Штраф за порушення ПРРЕЕ із завищеним розрахунком?

До вашого будинку або підприємства завітали контролер обленерго та склали акт про порушення ПРРЕЕ, ви згодні з порушенням та вирішили сплатити нараховані санкції.

Залежно від виду порушення ПРРЕЕ, це може бути використання магніту на лічильнику, або пристрою який впливає частотою на лічильник, або зірвали пломбу обленерго, або самовільне підключення, нарахування штрафу за порушення ПРРЕЕ має бути від останньої події, коли у вас був контролер або інспектор обленерго. Якщо контролер або інспектор обленерго не відвідував вас та не перевіряв лічильник та «електроустановку, порушення ПРРЕЕ може бути розраховано  або за 12 місяців або за 6 місяців.

Від чого залежить період розрахунку за порушення ПРРЕЕ, так званий штраф обленерго?

Положення Правил мають визначення «контрольний огляд» та посилання в алгоритмі розрахунку, чи могли виявити під час контрольного огляду, чи не могли виявити під час контрольного огляду. Від того і розрахунок штрафу обленерго може бути або за шість місяців, або за дванадцять місяців, а у випадку якщо контролер, інспектор обленерго, РЕМ перевіряв лічильник за місяць, кілька днів до складання акта про порушення ПРРЕЕ, комісія обленерго розраховує як ніби то неможливо виявити під час контрольного огляду за значно більший період, що призводить до завищеного розрахунку.

Ще комісія обленерго може врахувати завищену потужність розрахунку штрафу за порушення ПРРЕЕ, штрафу обленерго, до розрахунку не той провід схеми, або взагалі не ту формулу до класифікації порушення ПРРЕЕ, де розраховувати порушення ПРРЕЕ треба за дозволеною потужністю, деякі випадки та класифікації.

Звертайтеся до нас, ми безкоштовно зможемо перевірити нарахування штрафу за порушення ПРРЕЕ, штраф обленерго.   

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*