Перейти к содержимому

Акт про порушення ПРРЕЕ — частотний пристрій зупиняючий лічильник

Акт про порушення ПРРЕЕ — частотний пристрій зупиняючий лічильник — як діяти та на що звернути увагу під час складання акта ПРРЕЕ?

Процедура складання акта та дії для проведення розрахунку:

1. Дотримання процедури складання акта про порушення ПРРЕЕ, має бути або споживач чи уповноважена особа, або свідки відповідно п.8.2.5. ПРРЕЕ
2. Наявність самого пристрою та дотримання процедури його вилучення з пакуванням в опломбований пакет за участю споживача (якщо пристрою не було то можна добитися скасування акта про порушення ПРРЕЕ).
3. Проведення експертизи та встановлення впливу пристрою –  можливо за умов вилучення пристрою та неможливо якщо пристрою не було вилучено.

Вимагайте надати запакований пристрій щоб перевірити упаковку та пломбування пакету, пломби вказані в Акті про порушення ПРРЕЕ.  Норми права стосовно направлення на експертизу – пункт 8.4.4. ПРРЕЕ. Мають провести експертизу, яка має довести факт зупинки лічильника частотним пристроєм. 

Коли експертиза по акту ПРРЕЕ не проводиться? 

1. у випадку спрацювання індикаторів впливу магнітного поля. 

2. у випадку якщо лічильник фіксує вплив магнітного чи електричного частотного поля.

3. у разі відмови споживача від проведення експертизи, таке буває доречним якщо вартість експертизи значно більше за нарахування по акту ПРРЕЕ, малі об’єкти з малою потужністю.   

Акт про порушення ПРРЕЕ — частотний пристрій зупиняючий лічильник — який розрахунок по Акту ПРРЕЕ?

Розрахунок може бути за умов:

Перше: дотримання процедури складання акта ПРРЕЕ. Друге: вилучення пристрою та належного його пакування. Третє: проведення експертизи впливу частотного пристрою. Види нарахувань якщо довели як могли зупинити лічильник частотним простроєм: 

Розразунок по акту про порушення ПРРЕЕ залежить від багатьогх складових. За потужністю об’єкта та з дати технічної перевірки але не більше за дванадцять місяців. Якщо був індикатор впливу магнітного поля то з дати контрольного огляду але не більше за шість місяців. Або якщо лічильник зафіксував вплив магнітного або частотного поля то з дати запису події в память лічильника. 

Звертайтеся до нас. якщо будуть питання, наші спеціалісти мають практику з 2008 року!  

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*